קורס יסודות התעשייה האורגנית ב-zoom

מתחילים ב-28.4.21

הקורס שיאפשר לך לדעת מה מותר ומה אסור בתהליך עיבוד המוצר האורגני - חקיקה בארץ ובעולם, פיקוח, תוספי מזון, הנדסה גנטית ועוד

יותר ויותר אנשים בארץ ובעולם מכירים בחשיבות המזון האורגני. מפאת חשיבותו, רבות נכתב על הצריכה האורגנית, תיאוריות הופרחו, מיתוסים נוצרו. אך כמה באמת ידוע לך על התוצרת האורגנית שמונחת על המדפים? איך יודעים מה נכון ומה פחות?

הקורס יכניס אותך אל מאחורי הקלעים של העולם האורגני, ויאפשר לך להבין איך באמת עובדת התעשייה האורגנית בישראל.

מה נלמד במהלך הקורס?

למי הקורס מיועד?

טכנולוגים בתעשיית המזון, סטודנטים, גופי פיקוח וגופים ממשלתיים כמשרד הבריאות ואיגוד התעשיינים.

איפה ומתי?

נפגשים ב-zoom בימי רביעי
בין השעות 14:00-16:00
28.4.21, 5.5.21, 12.5.21

ההשקעה שלך:

250 ש"ח כולל מע"מ בלבד
לחברי הארגון: ההשתתפות ללא עלות

רוצה להכיר מקרוב את עולם התעשייה האורגנית?

אפשר גם להתקשר: 03-7361097/8

כיף שבחרת לשמור איתנו על קשר ולקבל עדכונים מעניינים בכל מה שקשור לעולם האורגני; מפגשים, סיורים, תכנים, מאמרים ופוסטים חדשים
דילוג לתוכן